Χρήση MultiPHP Manager και MultiPHP INI Editor

Για την ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργία των υπηρεσιών σας και με βάση την ευκολία που προσφέρει το νέο χαρακτηριστικό Multiple PHP, σας παροτρύνουμε να προχωρήσετε σε αναβάθμιση των υπηρεσιών σας σε νεότερες εκδόσεις της PHP, ώστε να υπάρχει αρτιότερη υποστήριξη σε επίπεδο bugs / security. Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο άρθρο Υποστηριζόμενες εκδόσεις PHP της Βάσης Γνώσεων.


MultiPHP Manager

Το MultiPHP Manager δίνει την δυνατότητα συνύπαρξης πολλαπλών εκδόσεων PHP σε κάθε cPanel server. Έτσι ο  χρήστης έχει την δυνατότητα να επιλέξει για κάθε domain / addon domain / subdomain, διαφορετική έκδοση PHP από την προεπιλεγμένη του server.

1) Για την χρήση του εργαλείου, εισέλθετε στο cPanel σας και επιλέξτε το  MultiPHP Manager.
2) Θα δείτε μία λίστα με τα domains / addon domains / subdomains που διαθέτετε. Αν επιθυμείτε να αλλάξετε την έκδοση PHP για κάποιο από αυτά, επιλέγετε το checkbox αριστερά από αυτό, στην επιλογή PHP Version, επιλέγετε την έκδοση που επιθυμείτε και πατάτε Apply

MultiPHP INI Editor

Με το MultiPHP INI Editor μπορείτε να τροποποιήσετε βασικές ρυθμίσεις της PHP, εφ’ όσον οι ανάγκες σας είναι διαφορετικές από τις προεπιλεγμένες τιμές των διακομιστών μας.

Μπορείτε είτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις για ολόκληρο τον λογαριασμό σας, είτε για κάθε domain / addon domain / subdomain που έχετε σε αυτόν.

Σημειώστε ότι οι αλλαγές που πραγματοποιείτε, αφορούν μόνο την έκδοση PHP του στοιχείου (domain / addon domain / subdomain ή ολόκληρος ο λογαριασμός) που έχετε επιλέξει.

1) Για την χρήση του εργαλείου, εισέλθετε στο cPanel σας και επιλέξτε το  MultiPHP INI Editor
2) Με την επιλογή Basic Mode μπορείτε να τροποποιήσετε τις βασικές επιλογές χωρίς να χρειαστεί να διορθώσετε χειροκίνητα κάποιο αρχείο. Από το drop-down μενού επιλέγετε το στοιχείο που θέλετε να τροποποιήσετε και αλλάζετε τις επιλογές που επιθυμείτε με ένα κλικ. Για να επιβεβαιώσετε τις αλλαγές πατάτε Apply
3) Με την επιλογή Editor Mode μπορείτε να τροποποιήσετε τις επιλογές χειροκίνητα. Από το drop-down μενού επιλέγετε το στοιχείο που θέλετε να τροποποιήσετε και στην συνέχεια εισάγετε τις παραμέτρους και τις αντίστοιχες τιμές τους. Για να επιβεβαιώσετε τις αλλαγές πατάτε
Save


  • 0 Χρήστες βοηθήθηκαν
Σας βοήθησε αυτή η απάντηση;

Σχετικά άρθρα

WHM Αλλαγή DNS με e-mails σε διαφορετικό διακομιστή

To άρθρο αυτό απευθύνεται κυρίως σε μεταπωλητές με πρόσβαση στις ζώνες dns μέσω του WHM. Για να...

Δημιουργία Βάσης MySQL στο CPanel

1. Αφού συνδεθούμε με το cPanel, επιλέγουμε το MySQL Databases -> Create New Database 2. New...

Register Globals στην PHP

Στους servers του Philoxenos, για λόγους ασφαλείας η τιμή του register_globals είναι Off...

Αφαίρεση μπλοκαρίσματος IP από τείχος προστασίας

Σε όλους τους διακομιστές μας εκτελούνται συνεχείς έλεγχοι για προβλήματα ασφαλείας, μερικές όμως...

Cpanel Επίσημα άρθρα

Για να μπορέσετε να λειτουργήσετε και να αξιοποιήσετε τον λογαριασμό CPanel σας στο έπακρο, θα...