Έκδοση νέου πιστοποιητικού SSL / Ανανέωση υπάρχοντος

1. Συνδεθείτε στην Περιοχή Πελατών, στην διεύθυνση https://portal.philoxenos.com και επιλέξτε Υπηρεσίες / Οι Υπηρεσίες μου
2. Από την λίστα με τις υπηρεσίες σας, εντοπίστε το SSL που έχετε παραγγείλει και πατήστε πάνω στην ένδειξη Ενεργά.Θα εμφανιστεί η σελίδα με τις λεπτομέρειες του SSL σας, όπως το κόστος και ο κύκλος χρέωσης. Πατήστε στο κουμπί Certificate Enrollment στο τέλος της σελίδας. Αν πρόκειται για ανανέωση υπάρχοντος πιστοποιητικού, το κουμπί θα ονομάζεται Renew Enrollment3. Στην φόρμα που θα εμφανιστεί, πρέπει να πραγματοποιήστε τις παρακάτω ενέργειες:

Α) Να δηλώσετε ένα e-mail, το οποίο θα χρησιμοποιήσει η αρχή πιστοποίησης για να γίνει η επιβεβαίωση ότι είστε ο κάτοχος του domain. Παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα λάβετε. Μόλις ολοκληρωθεί η επιβεβαίωση, θα λάβετε στην ίδια διεύθυνση το πιστοποιητικό σας.

Μπορείτε είτε να εισάγετε στο πεδίο Domain Registrant (reg-c) Email Address το e-mail του κατόχου του domain όπως αυτό φαίνεται στο whois, είτε να επιλέξετε μία διεύθυνση από την λίστα που θα εμφανιστεί αν επιλέξετε το βέλος στο πεδίο Or select a default Email Address. Προτού χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από αυτές τις επιλογές, σημειώστε τα παρακάτω:

  i) Για την επιλογή Domain Registrant (reg-c) Email Address:

  • Εάν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του domain δεν δημοσιεύονται, είτε λόγω GDPR, είτε επειδή έχετε επιλέξει το privacy service, η αρχή πιστοποίησης δεν θα μπορεί να εντοπίσει το e-mail, συνεπώς δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την επιλογή. Πρέπει να προχωρήσετε με την επιλογή Or select a default Email Address.
  • Η αρχή πιστοποίησης μπορεί να μην έχει την δυνατότητα να εντοπίσει το e-mail από όλα τα μητρώα domains. Επιπλέον, δεν δημοσιεύουν αυτή την πληροφορία όλα τα μητρώα domains. Σε τέτοιες περιπτώσεις, πρέπει να προχωρήσετε με την επιλογή Or select a default Email Address.

   ii) Αν θέλετε να προχωρήσετε με την επιλογή Or select a default Email Address, πρέπει να δημιουργήσετε την διεύθυνση στον πάροχο e-mail σας και να επιβεβαιώσετε ότι μπορεί να στείλει και να λάβει e-mail, ΠΡΙΝ αποστείλετε το αίτημα. Σε διαφορετική περίπτωση, η διαδικασία δεν θα προχωρήσει.

Β) Να εισάγετε το CSR σας στο πεδίο CSR. Αν έχετε κάποιο πακέτο φιλοξενίας σε cPanel server, μπορείτε να το δημιουργήσετε μέσα από το cPanel σας από το μενού SSL/TLS. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να το δημιουργήσετε βάση του επίσημου οδηγού της Comodo που βρίσκεται στην διεύθυνση https://support.comodo.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/1/0/csr-generation-using-openssl-apache-wmod_ssl-nginx-os-x
Αν πρόκειται για ανανέωση, πρέπει να έχετε ήδη στην κατοχή σας το CSR. Αν δεν το έχετε, πρέπει να προχωρήσετε στην δημιουργία νέου.


4. Όταν συμπληρώσετε όλα τα πεδία, πατήστε το κουμπί Enroll Certificate για να αποστείλετε την φόρμα στην αρχή πιστοποίησης. Αν πρόκειται για ανανέωση υπάρχοντος πιστοποιητικού, το κουμπί θα ονομάζεται Renew Certificate.

Στην συνέχεια ακολουθήστε τις οδηγίες που θα λάβετε στο e-mail σας, προκειμένου να επιβεβαιώσετε ότι είστε ο κάτοχος του domain και να λάβετε το πιστοποιητικό σας.
Έπειτα πρέπει να προχωρήσετε στην εγκατάστασή του στην υπηρεσία σας.

 

  • 0 Χρήστες βοηθήθηκαν
Σας βοήθησε αυτή η απάντηση;