Αποκτήστε VPS 1GB Ram με 4.95€ / μήνα

Ο Φιλόξενος σας παρουσιάζει τα νέα πακέτα Eco VPS σε ασυναγώνιστες τιμές που ξεκινούν από 4.95€ μήνα με ΦΠΑ (1GB RAM DDR3 EEC , 1 Intel XEON E5 Core και δίσκο της επιλογής ανάμεσα σε SSD,SAS,Sata) . Δείτε όλα μας τα νέα ... Διαβάστε περισσότερα »

8th Σεπτ 2014
Αποκτήστε .club & .ninja!

Ο Φιλόξενος παρέχει την δυνατότητα αγοράς domains με κατάληξη .club και .ninja . Αποκτήστε τώρα το νέο σας Domain!

13th Αυγ 2014
Μεταπωλητές Domain

O Φιλόξενος διαθέτει στους μεταπωλητές του την δυνατότητα διασύνδεσης (API) με την εφαρμογή WHMCS για την διαχείριση δικτυακών ονομάτων (domains) . Με την εφαρμογή WHMCS και την παράλληλη σύνδεση με την ... Διαβάστε περισσότερα »

26th Μαρ 2014
Φιλοξενία Υψηλής Διαθεσιμότητας με 100% uptime για επιχειρήσεις

Ο Φιλόξενος θέλοντας να καλύψει ιστοσελίδες που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από πόρους σε ένα High Availability περιβάλλον σχεδίασε 4 νέα πακέτα φιλοξενίας . Τα νέα μας πακέτα θα τα βρείτε στην ... Διαβάστε περισσότερα »

24th Μαρ 2014
Επαναφορά λογαριασμού με 1-Click (cPanel)

Ο Φιλοξένος παρέχει σε όλους τους πελάτες που έχουν πακέτα hosting & μεταπωλητή την δυνατοτήτα να προβούν άμεσα σε επαναφορά αρχείων (από τα διαθέσιμα backups) μέσα από το cPanel του εκάστοτε ... Διαβάστε περισσότερα »

11th Φεβ 2014
1 Μήνας δωρεάν υπηρεσίες

Ο Φιλόξενος προσφέρει στις νέες παραγγελίες, ένα μήνα δωρεάν υπηρεσίες φιλοξενίας , μεταπωλητή καθώς και eco VPS. Για να πάρετε τον δωρεάν μήνα, χρησιμοποιήστε το εκπτωτικό κουπόνι 1mfree2014 κατά ... Διαβάστε περισσότερα »

6th Φεβ 2014
Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι παρέχουμε την δυνατότητα πληρωμής των υπηρεσιών σας μέσω πιστωτικής κάρτας σε συνεργασία με την Viva.

27th Ιαν 2014
Νέα Υπηρεσία eMail Hosting

Ο Φιλόξενος σας ανακοινώνει την νέα υπηρεσία eMail Hosting. Η υπηρεσία παρέχει στους χρήστες της έξτρα χώρο πέρα από οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία σε διαφορετικό διακομιστή με  εγγυημένη αξιοπιστία. ... Διαβάστε περισσότερα »

22nd Ιαν 2014
Νέα Υπηρεσία Mass Mail

Ο Φιλόξενος σας ανακοινώνει την νέα υπηρεσία mass mail. Πλέον έχετε την δυνατότητα για μαζική αποστολή χιλιάδων email χωρίς προβλήματα με δική σας dedicated και με δυνατότητα (προαιρετικά) στην χρήση ... Διαβάστε περισσότερα »

22nd Ιαν 2014
Google Adwords δωρεάν κουπόνι 75€

Ο Φιλόξενος προσφέρει στους 25 πρώτους πελάτες που θα πραγματοποιήσουν νέα παραγγελία στις υπηρεσίες μας την δυνατότητα να αποκτήσουν κουπόνι 75 € για δωρεάν διαφήμιση στην πλατφόρμα Google ... Διαβάστε περισσότερα »

20th Ιαν 2014